picowigwam-contacten, kids, kinderen, speelgoed, buitenspeelgoed, binnenspeelgoed, peuter, kleuter, wigwam, tipi, feestje, kadobon, cadeaubon, kinder zelt, indiaan, speeltent, plezier voor kinderen, tent, speeltent, tentje, verjaardagskado, sinterklaaskado, kerstkado, komuniekado, kraamkado, kinderkamer

Algemene voorwaarden       Privacy       Bestellen en Contact      Home

 

 

Update: 19-11-2017

Prijzen

Regenboog

Stippen & Ruiten

Canvas

Indianen-klantjes

Van alles wat

Bloemen

Pimp je Wigwam

Mix & Match

 

 

 

 

  Bestellen en Contac WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

 

 

picowigwam@home.nl

Beltmolen 64  6003 BW  Weert

Tel. +31 6 22945103 ( na 15.30 uur)

Op woensdag en in het weekend de hele dag bereikbaar.

BTW nummer NL 158666793B01

KvK nummer 14112131

IBAN : NL 09 RABO 0107572990

BIC : RABONL2U

 

Algemene voorwaarden

De klant gaat met de voorwaarden akkoord als de bestelling per mail is bevestigd. Voor uitgebreide algemene voorwaarden zie kopje "algemene voorwaarden"

*Bestellen:

Nadat u de bestelling heeft geplaatst, krijgt u binnen 24 uur een bevestigingsmail met daarin het totaal bedrag inclusief verzendkosten. Bestellingen kunnen door PiCo-Wigwam, zonder opgaaf van redenen, worden geweigerd of geannuleerd.

Bestellingen worden op volgorde van ontvangen betaling afgehandeld.

*Prijzen:

Alle prijzen in de winkel zijn incl. BTW en incl.verzendkosten binnen Nederland.

*Buitenland:

Voor pakketten binnen europa tellen wij 13,50 euro meer, het pakket wordt dan verzekerd verzonden, dwz dat er getekend dient te worden voor ontvangst en wij kunnen het pakket volgen. In alle andere gevallen kunt u ons mailen voor het juiste tarief.

*Betaling:

In de mail na uw bestelling staan de betalingsgegevens incl de verzend kosten en de betaalgegevens.

Wij verzoeken u om er zorg voor te dragen dat het eindbedrag binnen 8 dagen, na bevestiging van het totaal bedrag, op de rekening van PiCo-Wigwam staat. Daarna wordt uw bestelling verzonden. Voor buitenlandse betaling geldt een termijn van 10 dagen. Indien we binnen deze termijn geen betaling hebben ontvangen, zijn wij genoodzaakt de bestelling te laten vervallen.

*Annuleren:

Een bestelling kan om welke reden dan ook, via e-mail, binnen 48 uur na bevestiging geannuleerd worden.

Hierna verwachten wij dat de koop doorgaat. Het door u bestelde pakje gaat naar het businesspoint van PostNL, vanuit daar wordt uw pakje verder verzonden. Ook al hopen we echt dat er nooit een pakketje verloren gaat of beschadigd wordt bij de post,wij kunnen er helaas niet verantwoordelijk voor zijn. Wel is het mogelijk, om tegen extra betaling, uw pakket te laten verzekeren. U kunt dit vermelden als u de bestelling plaatst.

Er wordt 5 dagen (maandag t/m vrijdag) per week verzonden. Met uitzondering van zon en feestdagen. Ons streven is om, als de betaling is bijgeschreven, uw bestelling binnen 48 uur te versturen. Als uw bestelling wordt verstuurd ontvangt u hiervan altijd een mailtje.

*Ruilen / Retour zenden:

Voorwaarden voor het retourneren:

"U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen

rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht  ( ..\Herroepings formulier.pdf  ), zal het het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via picowigwam@home.nl.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten."

Op maat gemaakte artikelen zoals specifiek afgesproken motieven in stoffen, naamapplicaties en afwijkende formaten worden niet terug genomen tenzij er een fout of beschadiging in zit. Voor het ruilen of retour zenden van uw aankoop dient u binnen 3 dagen na ontvangst contact op te nemen met PiCo-Wigwam. Na goedkeuring voor het retour zenden dient de aankoop binnen 14 werkdagen bij ons terug te zijn. Kosten voor retour zenden zijn altijd voor rekening van de koper.

Bij retour zenden van artikelen zonder ruilen hebben wij u naam, rekeningnummer en ordernummer nodig.

Na bevestiging van PiCo-Wigwam kan het artikel retour gestuurd worden (goed verpakt en voldoende gefrankeerd !!)

Uw aankoopbedrag wordt dan z.s.m. teruggestort op uw rekening.

Onvoldoende gefrankeerde zendingen en Rembours zendingen worden NIMMER geaccepteerd en komen dus retour afzender. Vanzelfsprekend zijn retour gestuurde artikelen ongebruikt, in ongeschonden staat.

Bij een aanwijsbare fout door ons bedrijf (verkeerde maat /kleur/model of dergelijke) zijn de kosten van retour sturen voor rekening van PiCo-Wigwam en zullen achteraf aan u vergoed worden.

* Tenten met naamapplicaties in opdracht worden niet retour genomen.

* Schade

PiCo-Wigwam is niet verantwoordelijk voor enige schade die ontstaat door het spelen in de tenten.

De tenten zijn bedoeld om IN te spelen, NIET om MEE te spelen.

Kinderen t/m 3 jaar onder toezicht van volwassen. Wanneer u zelf de bamboestokken aanschaft verzekerd u zich er dan van dat deze recht zijn, zonder splinters of beschadigingen zodat kinderen noch tenten enige schade kunnen ondervinden.

*Reservering artikelen:

Bestelde artikelen worden in overeenstemming gereserveerd. Wanneer u niet per mail terugkomt bij mij gaan de artikelen terug in de verkoop.

*De tentjes zijn makkelijk op te zetten en in te klappen om weer op te ruimen. Een Picowigwam kan niet van de stokken glijden. De stokken zijn aan de binnenkant van de tent niet te zien, ze zijn verwerkt in tunnels.

De tentjes worden verstuurd zonder stokken, deze zijn vanwege de lengte niet te versturen met de gewone PostNL. Een duidelijke beschrijving van hoe je de tent in elkaar zet zit bij je pakketje. Natuurlijk mag je je wigwam ook bij mij thuis komen halen dan staat hij al compleet aan de stokken bevestigd voor je klaar.

Bamboestokken zijn verkrijgbaar bij de tuincentra. Voor formaten zie prijsinfo.

Wasvoorschrift :

Vanwege de diversiteit van materialen zoals draad, band, hangers en applicaties op de tent en gebruik van verschillende soorten stoffen is wassen van de tenten op eigen risico.

 

*Klachten/vragen:

Met klachten en of vragen kunt U zich ten alle tijden ,via e-mail, melden bij PiCo-Wigwam, picowigwam@home.nl

Wij proberen dan in alle redelijkheid en in samenspraak met U tot een oplossing te komen.

Wij kunnen helaas niet instaan voor kleurafwijkingen van de door uw bestelde artikelen.

U moet er rekening mee houden dat door o.a. de instelling en de beeld kwaliteit van uw monitor niet exact de juiste kleur bij u op het beeldscherm verschijnt.

Mocht u vragen hebben, mail ons gerust,

Vriendelijke groetjes, PiCo-Wigwam

*Niets van deze site mag zonder toestemming van PiCo-Wigwam worden gekopieŽrd.

Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden.

 

 Home

 

wigwam, tipi, indiaan, tentplezier, spelen, tuin, binnen, speelgoed, tentjes, speeltent, indianentent, indiaantje, kindertentjes,wigwamtentjes, peuter, kleuter, kids, kadobon.